REJİSÖR F SERİSİ - WTV Workshop TV ■ www.WTVTURK.com ■ Mağaza

İLETİŞİM

REJİSÖR F SERİSİ

Fokstar Resijör F Serisi modeliyle istediğin yerden 7/24 HD televizyon yayını yapabilirsin. Bu modelimizde 3 adet HD kamera vardır. Işıklar, Ses Sistemleri vb. tüm ekipmanlarıyla profesyonel tv kanalıdır. Dekorlu stüdyo veya sanal stüdyo ile üç kameralı profesyonel canlı yapımlar, haber sunumları, dizi film çekimleri, reklam filmleri ve maç yayınları için tercih edilmektedir. Televizyonların canlı programları, spor kulüpleri, üniversiteler ve belediyeler için de dışarıdan yapımlarda kullanılması iin revize edilerek küçük ticari araçlarla her yere taşınması kolay, hafif ve pratiktir.  
 

Fokstar yerli üretimi Profesyonel Dijital TV Kanalının ekipmanları en az 25 parçanın birleşimiyle sıfır ürünlerden oluşmaktadır. Ön sipariş ile anahtar teslim kurulum yapılır. Sözleşme tarihinden itibaren, kurulum kapsamına göre en geç 7-15 gün içerisinde yayına başlayabilirsin. Hiç bir ek ücret ve ekstra cihaz gerektirmeksizin tüm ekipmanlar sizindir. 
 
Televizyon kanallarının yayın hattı servis sağlayıcı hizmetini lisanslı kurumdan alması zorunludur. (Web tasarımcıların bu hizmeti vermesi yasal değildir.) Lisanslı ve sağlıklı bir yayın hattının yıllık ücreti (sınırsız 8000TL) olmaktadır ve tercih kullanıcıya aittir. Fakat yayın hattı hizmetini bizden almıyorsanız, yayın aktarım ayarlarınıza biz müdahale edemiyoruz. 

SIFIR ÜRÜN Workshop TV Özel 

Tüm hakları fokstar adına WTV'ye aittir. İkinci üçüncü şahıs ve kurumlar kullanamaz.

0 Yorum:

Yorum Gönder