Elgato Stream Deck MK2 - WTV Workshop TV ■ www.WTVTURK.com ■ Mağaza

İLETİŞİM

Elgato Stream Deck MK2
Yayın kontrolcüsü ile, 15 özelleştirilebilir LCD tuş kombinasyonu hazırlayabilir ve uygulama eklentileri, simgeler, parçalar ve efektler ekleyebilirsin. 


Ürün Özellikleri: 

Uygulamaları, araçları ve platformları kontrol etmek için 15 özelleştirilebilir LCD tuş. Farklı tasarımlar ve modifikasyonlar için çıkarılabilir ön yüzü kapatın. 


Tek veya birden fazla eylemi tetiklemek, sosyal gönderiler başlatmak, sesi ayarlamak, ışıkları açmak ve çok daha fazlasını yapmak için tuşları kolayca özelleştirin. 


Çıkarılabilir Stand ve USB-C kablosu dahildir. Elgato 4KCU, OBS, Streamlabs, Twitch, Spotify, Philips Hue ve çok daha fazlası için güçlü eklentilere erişin. 


Film düzenlemenizi, müzik prodüksiyonu, fotoğraf iş akışınızı vb. kolaylaştırmak için kısayol eylemlerini ayarlayın. Farklı uygulamalar için benzersiz anahtar yapılandırmaları arasında otomatik olarak geçiş yapmak için Akıllı Profiller oluşturun Eylemleri ayarlamak ve tuşları özel simgelerle kişiselleştirmek için çok güçlü Stream Deck uygulamasını kullanın Eklentileri, simge paketlerini, binlerce telifsiz parça, efekt ve daha fazlasını ücretsiz indirmek için Elgado Stream Deck Store'a gidebilirsin. 


SIFIR ÜRÜN Workshop TV Özel 

Tüm hakları WTV'ye aittir. İkinci üçüncü şahıs ve kurumlar kullanamaz.

0 Yorum:

Yorum Gönder